Vi har fått äran att förvärva det fina bolaget Förvaltnings AB Graden och det är vi väldigt stolta och glada för. Graden ingår numera i en koncern som heter Hemma Bäst Holding AB som också äger FF-Fastighetsservice AB som är ett förvaltningsbolag som har funnits i sedan 1976 och är verksamma från Umeå till Lund. I och med den här konstellationen är vårat mål att tillsammans bli en av de mest attraktiva och ledande aktörerna på marknaden inom ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, skötsel och drift.

Tillsammans håller vi på att implementera en helt ny Webbportal som kommer bli ett fantastiskt verktyg och hjälpmedel för Er som kund och samarbetspartner samt för oss som jobbar på Graden. Den kommer ni alla få ta del av och få mer information om inom kort. Vi kommer i samband med lanseringen av den nya webbportalen förfina våra fastighetssystem och ekonomisystem för att underlätta för Er så att ni får en transparent och smidig hantering av styrelsearbetet, flöden, dokumenthantering, attesteringar, kommunikationsvägar och Er totala förvaltning.

Idag har vi en annan konstellation av personal på kontoret i och med att de tidigare ägarna valt att lämna Graden. Annelie Grihp, som tidigare kommer från Graden, är förvaltningschef för Graden och FF-Fastighetsservice AB samt Carina Löving-Lundin som också tidigare kommer från Graden är platschef och kontorsansvarig på Katrineholmskontoret. Våra förvaltare och ekonomer känner ni sedan förut men vi har och kommer också förstärka med nyrekryteringar för att möta våra kunders behov.

Vi på Graden kommer kontakta Er alla för ett personligt samtal och bjuda in Er till en träff på våra kontor i vår. Tveka inte att höra av Er vid minsta fundering till Carina Löving-Lundin eller eran nuvarande kontakt hos oss. Vi ser fram emot många givande möten och en fortsatt god relation.

Vi finns här för Er!

Bästa hälsingar personalen på Förvaltnings AB Graden och Hemma Bäst Holding AB

Carina Löving-Lundin: carina@graden.se

Tel: 0150- 44 50 06

Annelie Grihp: annelieg@graden.se

Tel: 011- 21 84 12