Hej,

P.g.a. den rådande situationen med Corana-virusets spridning har FF-Fastighetsservice AB och Graden AB tagit beslut om att ställa in alla fysiska möten som inte är akuta. Vi finns istället tillgängliga för möten på Skype, telefon eller Teams tills dess att spridningsrisken avtagit i samhället.

Vi är väl förberedda att kunna sköta Era förehavanden även vid ett eventuellt utbrott på våra kontor. Vi hoppas ni förstår och respekterar vårt beslut som syftar till att inte utsätta våra anställda och er kunder för onödig risk.

I övrigt gäller Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer gällande smittöverföring, som att hålla god handhygien, hosta/nysa i armvecket och att stanna hemma om man känner sig sjuk. Vi ber er också att följa händelseutvecklingen via media och att följa myndigheternas råd och eventuella inskränkningar.

Folkhälsomyndigheten har sammanställt frågor och svar gällande exempelvis symptom på smitta och hur viruset smittar: http://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/fragor-och-svar/

 

www.ff-fastighetsservice.se
0771-330300

www.graden.se
0150-669560